fbpx

Om Trumpet

trumpet120_2

Vi tillverkar svinbra underställ som är designade och stickade i Sverige. De görs i två kvaliteter som är olika värmande. Vi använder endast den finast merinoullen vilket ger våra plagg fantastisk funktionalitet och minimal påverkan på planeten. 

Trumpet säljs genom vår egen site vilket ger oss möjlighet att sticka plaggen i Sverige och erbjuda dem till ett betydligt mycket lägre pris än vad det kostat hos en återförsäljare. Vi har inga reor eller svarta fredagar. Istället fokuserar vi på att göra älskvärda underställ du gärna använder året runt. Dem fungerar lika bra för äventyr som för att gunga barn på gungor, eller en tupplur på soffan.

Trumpet lanserades 2020 och drivs i Stockholm av två lantisar. 

Det är den kortfattade versionen om Trumpet Woolwear. Var inte blyg för att maila oss.

About Trumpet Woolwear Nanna

SHOP

DAM

Idén till Trumpet startade med en plumsning i en iskall fjällbäck. Att foten inuti den plaskvåta strumpan inte blev kall och tvingade oss att starta om den timslånga processen att få barn redo för en dag i skogen ledde till en plötslig fascination för ull. Trots att vi sammanlagt spenderat tusentals dagar på fjäll saknade vi kunskap om ullens fantastiska egenskaper. Och när vi frågade ut våra vänner var dom precis lika aningslösa.

Efter en djupdykning i våra underställslådor insåg vi att de flesta bestod av syntet eller, i bästa fall, utblandat ull. Designade utan passion eller kärlek för produkten. Där och då insåg vi att “om inte vi sätter igång och gör underställ i 100% ull som är en njutning att bära och äga kommer ingen annan göra det heller”.

VARFÖR HETER DET TRUMPET?

Den mest frekvent ställda frågan. Varför inte?

vem?

davidSoderberg

David söderberg

Med rötterna i Kiruna, statistiskt sett skitlångt från allt, växte David upp på snowboard i Luossavaara och Kiruna. Lade många av sina år på Volcom. Det David gillar mest med Trumpet är att kläderna inte kliar trots att han är så känslig mot ull att han aldrig kunnat använda det. 

niklasBergh

Niklas Bergh

Var en lovande snowboardåkare med löftet svek. Var med och grundade hörlursbolaget Zound Industries en gång i tiden. 

nannaBergh

Nanna Bergh

Historien om Trumpet börjar med Nanna. Hon slösade bort sin ungdom i Åre och Verbier. Ökänd för att blint lita på sin tur. Hon är den spirituella ledaren av Trumpet och är gift med Niklas vilket borde göra oss till ett slags familjeföretag.

läs mer

HEM

languanges

Currency

We ship to: 

flag_sverige
flag_finland
flag_denmark
flag_deustschland
flag_austria
flag_holland
flag_belgium
flag_poland
flag_czech

Choose Euro for orders outside Sweden

languange